Регистрация

Пускат бул. "3 март" във Варна за Великденските празници

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 26.04.2016, Автор: Таня Тодорова
[1887 прочитания]

Снимка: www.skyscrapercity.com

Изпълнителят на ремонта на бул. "3 март" от бул. "Република" до ул. "Вяра" във Варна пое ангажимент трасето да бъде пуснато за движение за Великденските празници. Останалата част от трасето по ул. "Вяра" до дом "Младост" ще се ремонтира на по-късен етап, тъй като предстои първо подмяна на дъждовната канализация.

Вчера министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и кметът на Варна Иван Портних посетиха обекта.
-
[МРРБ]

Почти са приключени дейностите по почти целия булевард, като за изпълнение остават довършителни работи по участък с дължина около 200 м и поставянето на предпазни парапети.

Варненският форумен дрон - Морско око посети ремонта на бул. Трети Март два дни преди министър Павлова и ето какво показва.
-
[www.skyscrapercity.com]

Финансираната от община Варна цялостна реконструкция на трасето на обща стойност около 3,5 млн. лв. включва локални ремонти, цялостно преасфалтиране в два пласта с полимермодифициран асфалтобетон, подмяна на бордюри и изграждане на нова разделителна ивица, ремонт на стари и направа на нови тротоари от бетонови плочи, както и ВиК дейности.
-
[www.skyscrapercity.com]

Средствата за новата част от бул. "3 март" са възстановени от Министерството на регионалното развитие и благоустройството от фаза 1 на проекта.
-
[www.skyscrapercity.com]

Ремонтът на един от най-тежко повредените участъци от пътната инфраструктура на града се изпълнява като част от проект "Естетизация и модернизация на главни пешеходни зони и зони за обществен отдих на град Варна", включващ и други обекти от градската ивфраструктура на обща стойност 13 млн. лева. Над 11, 8 млн. лева са безвъзмездната финансова помощ от ОП "Регионално развитие" 2007-2013 г.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 5 | септември - октомври 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от infrastructure.bg