Регистрация

Трета годишна конференция "Безопасна пътна инфраструктура"

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 18.04.2017, Автор: Инфраструктура.бг
[480 прочитания]

Снимка: infrastructure.bg

Третата годишна конференция "Безопасна пътна инфраструктура" ще се проведе на 20 и 21 април 2017 г. в гр. Хисаря. Организатори на събитието са Българска Браншова Асоциация "Пътна безопасност" и Българска браншова камара "Пътища". Форумът ще открие Николай Иванов, председател на УС на ББА "Пътна безопасност".

Участници във форума ще са представители на Агенция "Пътна инфраструктура", на Българска браншова камара "Пътища", на държавната администрация, на европейски и български институции и неправителствени организации, собственици и управители на фирми, занимаващи се с пътна безопасност, както и пътно-строителни фирми, научни работници, преподаватели в университети, експерти и специалисти.

По време на форума водещи експерти ще дискутират въпроси, свързани с безопасността и развитието на устойчива пътна инфраструктура в страната, ще представят значимите пътни проекти, реализирани у нас, и ще конкретизират целите и приоритетите за подобряване на пътната безопасност през 2017 г. В дискусията водеща тема ще бъде и ефективното управление на пътния сектор, както и ролята на инфраструктурата и пътната настилка за безопасността на движението.

Информация за участие във форума и пълната програма ще намерите на http://www.bbars.bg

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от infrastructure.bg