Регистрация

На 14 август, понеделник, започва рехабилитацията на 14 км от път II-29 Добрич - Кардам

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 11.08.2017, Автор: Инфраструктура.бг
[430 прочитания]

Фотограф: Интернет

На 14 август (понеделник) със средства от ОП "Региони в растеж" 2014-2020 г. започва рехабилитацията на 14 км от път II-29 Добрич - Кардам. На символичната първа копка ще присъстват председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов, кметове от региона, областна администрация Добрич и др.

Отсечката, която ще се ремонтира започва след разклона за с. Стефаново и е до кръговото кръстовище на Околовръстния път на Добрич и пътя за село Паскалево. Второкласният път е най-кратката връзка между Румъния с курортите по българското Черноморие и свързва Добрич и Варна.
Строително-монтажните работи на лот 5 от ОПРР ще се изпълняват от "Инжстройинженеринг" ЕООД. Строителният надзор ще осъществява "Трафик холдинг" ЕООД. Авторският надзор е на "Трансконсулт-22" ООД.

Със средства от ОПРР ще се рехабилитират близо 30 км от път II-29 Варна - Добрич. В средата на юни започна ремонта на 15,5 км от второкласния път, които са включени в лот 4 на програмата, а на 14 август стартира обновяването и на още 14 км.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от infrastructure.bg