Регистрация

"Трейс Груп Холд" АД стартира подновяване на железния път Змейово - Стара Загора

Стойността на договора е в размер на 10 428 178,66 лв., а срокът за изпълнение - 7 месеца

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 16.08.2017, Автор: Инфраструктура.бг
[918 прочитания]

Фотограф: Трейс

"Трейс Груп Холд" АД, като водещ партньор в Обединение "Железопътна инфраструктура", спечели поръчка за изпълнение на обект "Механизирано подновяване на железния път в междугарието Змейово – Стара Загора, от км 239+400 до км 252+325 с обща дължина 12,925 км и стрелка №1 в гара Стара Загора по 4-та жп линия". Възложител е ДП НКЖИ.

Стойността на договора е в размер на 10 428 178,66 лв., а финансирането е със средства от бюджета. Срокът за изпълнение на договора е 7 месеца.

Ще бъде извършено проектиране и ремонт на железния път и съоръженията между гарите Стара Загора и Змейово, включително контактна мрежа и осигурителна техника. "Трейс Груп Холд" АД е в процес на подготовка на документите за подписване на договор за изпълнение на обекта.

През последните няколко години компанията изпълни редица проекти в областта на железопътното строителство – Рехабилитация на железопътната инфраструктура в участъци от железопътната линия Пловдив — Бургас", Механизирано подновяване на 6 км железен път в междугарието Батановци – Радомир,Изграждане на интермодален терминал в Южен централен район на планиране в България – Пловдив и др.

В момента "Трейс Груп Холд" АД извършва рехабилитация на железопътни участъци Скутаре - Оризово и Стралджа- Церковски.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от infrastructure.bg