Регистрация

Предстои десетото издание на "Националната конференция за транспортно строителство с международно участие"

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 09.10.2017, Автор: Инфраструктура. бг
[504 прочитания]

Фотограф: УАСГ

На 12 октомври се открива Десетата "Национална конференция за транспортно строителство с международно участие". Във форума ще вземат участие министрите на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Ивайло Московски ще представи "Интегрираната транспортна стратегия на България в периода до 2030 г.". Темата на министър Нанков - е "Актуализиране на Наредба № 1 и Наредба № 2", съответно за проектиране на пътища и за планиране и проектиране на комуникационно-транспортнита система на урбанизираните територии.
В края на първия ден е предвидена дискусия върху двата документа, която да доведе до последните бележки по актуализираните наредби, изготвени съвместно от катедра "Пътища" към УАСГ и Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Участие в първата сесия ще вземат представители на АПИ, НКЖИ, "Метрополитен"ЕАД, Столична община, общините Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград и други, неправителствени и браншови организации. С доклади във форума ще участват и изтъкнати експерти и представители на бизнеса в България, Македония, Сърбия, Гърция, Австрия и Германия: проф. д-р инж Горан Мийоски от Университет "Св. Кирил и Методий" в Скопие, председател на Управителния съвет на Дружеството на пътните инженери в Македония; проф д-р инж. Андрей Лепавцов – посланник на Република Македония в Брюксел, висши межиджъри от Ammann Group, Зет и Ем Прайвит Ко – дилър на "Хитачи" за България и Македония, "Геострой", HTI България, Dynapac, Evonik, Arcon SRL, GERB Vibration control Systems, Peri България, АСО България и други.

Участниците ще имат възможност да се включат в семинар, организиран от партньора на конференцията "АСО България".
Традиционно във форума ще се съберат над 350 участника от повече от 20 държави.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от infrastructure.bg