Регистрация

Втора жалба спря търга за тикет системата за 88 млн. лв. в София

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 17.11.2017, Автор: Милена Василева
[462 прочитания]

Фотограф: Георги Кожухаров

Втора жалба спря търга за " Доставка, внедряване и поддръжка на интегрирана автоматизирана система за електронно таксуване и видеонаблюдение в градския транспорт в Столична община и услуги по организиране на управление и отчитане на онлайн продажби на превозни документи". Стопирането на процедурата е от 15:45 на 15 ноември 2017 г.
Обществената поръчка е за 88 млн. лв. Изпълнението на предмета на поръчката включва дейности по доставка и монтаж на оборудване, доставка, разработка и внедряване на софтуер, поддръжка, управление на работоспособността, аналитични услуги, услуги по подпомагане на управлението, услуги по организиране, поддържане и развитие на достъп до единната система за продажба и таксуване на превозни документи. Интегрирана автоматизирана система за електронно таксуване и видеонаблюдение в градския транспорт в Столична включва:
- Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване за превозните средства от наземния градски транспорт, в това число устройства за видеонаблюдение, устройства за издаване и продажба на превозни документи, бордови устройства, валидатори, софтуер, хардуер и други;
-Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване за съществуващите обекти за издаване и продажба на превозни документи и персонализация на носители за зареждане и съхраняване на превозни документи (медия) на "Център за градска мобилност" ЕАД, в това число видеонаблюдение, устройства за персонализация на медия, издаване и продажба на превозни документи, софтуер, хардуер и други;
-Доставка и въвеждане в експлоатация на оборудване за Системата в Софийското метро, в това число валидатори, устройства за издаване и продажба на електронни превозни документи от касиер, софтуер, хардуер и други за интеграция на съществуващото оборудване в "Метрополитен" ЕАД.
-Доставка, внедряване и поддръжка на интегрирана автоматизирана система за електронно таксуване и видеонаблюдение в градския транспорт в Столична община и услуги по организиране на управление и отчитане на онлайн продажби на превозни документи и други.

Добави коментар Коментари (1)

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от infrastructure.bg