Регистрация

Инвестиции в транспортна инфраструктура след 2020 година

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 30.11.2017, Автор: Инфраструктура.бг
[641 прочитания]

Фотограф: Георги Кожухаров

Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов ще открие на 1 декември конференция на тема "Инвестиции на ЕС в транспорта - гръбнакът на европейската икономика - перспективи след 2020". Събитието се организира по инициатива на Андрей Новаков, с подкрепата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

В рамките на конференцията ще бъдат дискутирани перспективите за инвестиции в транспортния сектор в Европейския съюз през следващия програмен период. Основните теми ще бъдат бъдещото финансиране на Транс-европейската транспортна мрежа (TEN-T), както и финансирането на железопътния транспорт през следващата Многогодишна финансова рамка.
Сред участниците във форума ще бъдат Оливие Сила, директор на отдел "Инвестиции в транспорта" в Европейската комисия, Кристобал Милан де ла Ластра, началник отдел на Изпълнителната агенция за иновации и мрежи (INEA), Матю Бертранд, мениджър ЕФСИ от Европейска Инвестиционна Банка – Люксембург, Филип Ситроен, президент на Асоциация на европейската железопътна индустрия (UNIFE), Галина Василева, ръководител на Управляващия орган на ОПТТИ и др.
Етикети: МТИТС

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от infrastructure.bg